Viime yönä syntyivät Näpsän poikaset, kolme pientä vauvelia, joista valitettavasti yksi kuollut. :( Suru menetetystä poikasesta himmentää iloa, mutta olen todella onnellinen näistä kahdesta jäljelle jääneestä. Toivon vain, että Näpsä ei häiriintynyt liikaa ja hylkää poikasiaan, kun olen joutunut koppia nostelemaan ja poikasia ottamaan pois. Ensin päivällä poistin kuolleen poikasen ja vaihdoin kopin veriset paperit uusiin, joka tarkoitti myös kahden muun poikasen ottoa pois kopista, että sain puhtaat paperit tilalle. Nyt illalla oli vielä ihan pakko kurkata, onko kaksikko vielä hengissä, ja se tarkoitti taas kopin tyhjentämistä ja sitä myöten poikasten kädelle ottamista, oli meinaan Näpsä ne melkoisen hyvin piilottanut sinne tekemäänsä paperipalloon.

Okahiirethän syntyvän täysin valmiina ja myös kooltaan suurina, niin myös tämä kaksikko ja tyhjätystä kopista yrittävät huolissaan päästä jonnekin suuntaan pakoon.

Okavauvat vain yksinkertaisesti ovat niin äärettömän suloisia! Tekisi mieli mennä paijaamaan ja sylittelemään niitä takaisin...